Scroll naar onder om alle succesverhalen te zien.

Hub, 69 jaar met COPD

‘’Ik ben hub linden, patiënt van Re-generation. In 2019 ben ik met Christopher gaan zoeken wat mijn hulpvraag is en welke voeding en supplementen het beste voor mij waren.

‘’Op een gegeven moment kon ik urenlang zonder zuurstofmasker door het huis lopen.’’

Ik heb zins 2014 zware COPD en zit 24u aan de zuurstof, woog met 1m70 maar 47 kg. Toen ben ik met Chris 3 maal per week naar de sportschool gegaan en tezamen met de juiste voeding en de aangewezen supplementen ben ik in een half jaar 6 kilogram bij gekomen. Vanaf toen ging het veel beter met me, ik kon meerdere kilometers wandelen. In de sportschool kon ik op een gegeven moment 16 kilo halters wegduwen met bankdrukken, terwijl ik met 4 kilo begonnen was. Ook nu gaat het nog steeds goed met mij. Ik heb erg veel over mezelf, motivatie, voeding en supplementen geleerd tijdens mijn behandeling.’’

Renaldo 40 jaar Bodybuilding en Fitness

‘’Mijn naam is Renaldo en ik sport al een heel tijdje. Het lukte me maar niet om in massa aan te komen. Sinds ik gestart ben met Re-generation heb ik enorm veel vooruitgang geboekt.

”Toen we samen met de trainingen gestart waren voelde het meteen goed, ik krijg enorm veel motivatie en kennis door de begeleiding.”

De hoogwaardige en soms zelfs out-of-the-box kennis waarmee ik soms te maken krijg maken het ook extra leuk. Tijdens de trainingen kan ik op een voor mij passende manier toch mijn grenzen bereiken, zelfs als ik geen zin heb. Op de een of andere manier kan Chris van Re-generation mij toch een leuke oefening laten doen waardoor de rest van de workout weer knallend is. Daarna ga ik met een goed gevoel naar huis wetende dat ik toch alles heb kunnen geven.