Na het maken van een persoonlijke afspraak gaan we samen kijken naar de je dagelijkse structuur zodat we een behandeling op maat kunnen maken.

Tijdens een intake gaan we het hebben over je eetgewoonten, leefsituatie, gezondheid, beweging, over de rol van voeding en supplementen hierin.

‘’Natuurlijk kun je zelf ook veel onderzoek doen maar de expertise zit juist in de harmonie van samenwerking die voor jou persoonlijk van belang is.’’

Samen gaan we doelen opstellen en help ik je te leren omgaan om voeding in je dagelijks leefpatroon toe te passen om je gewenst doel te behalen, ook zal je een hoop over jezelf en voeding leren. Het is daarbij erg belangrijk dat je ook voeding tot je neemt die je graag eet. Je kunt dus gewoon lekker eten op een verantwoorde manier en daarmee doelen behalen! Samen kijken we ook naar je leefomgeving zoals werk, partner en kinderen zodat we er zeker van zijn dat er een hoge slagingskans is.

Al lang heeft de voeding die we tegenwoordig tot ons nemen niet meer de voedingswaarde zoals die aangegeven staat. Dit komt deels door uitputting van bijvoorbeeld de grond die boeren gebruiken zonder dat deze tijd krijgt om te herstellen zodat weer alle voedingsstoffen aangevuld zijn. Dit heeft wederom te maken dat tijd namelijk geld is. Bodem die moet herstellen levert geen geld op binnen korte termijn.

Tijdens de vervolgconsulten kijken we samen hoe het behalen van je doelen verloopt. Zijn er factoren die je hinderen om bepaalde doelen te behalen? Dan kijken we samen naar een oplossing die in de praktijk vrijwel altijd te vinden is.

Mijn doel is om je praktische informatie te geven zodat jij je leefstijl op de gewenste manier kunt aanpassen. Zoals je wellicht weet trek je aan wat je bent; eenmaal een positieve levensstijl zal positiviteit aantrekken en je in een stroomversnelling brengen om hetgeen te worden wat je bent of wil zijn.

Graag nodig ik je uit in mijn praktijk.