Op 7 juli 1990 ben ik te Rosenheim in Duitsland geboren. Toen ik 4 jaar werd ben ik met mijn ouders naar Nederland verhuist en “deels” geïntegreerd. De Duitse taal heb ik mezelf verder door boeken bijgebracht en kennis opnemen bleek een van mijn passies.

Al vroeg merkte ik dat qua emotionele- en gedachtewereld afwijkende opvattingen en interesses had dan mijn omgeving. Later merkte ik dat dit mede door hoge sensitiviteit komt. Ik bleef altijd streven naar de vraag waarom we bestaan en wat we ermee zouden kunnen doen. Hoe kunnen we de dingen om ons heen en ons zelf beter maken?

In mijn puberteit heb ik vmbo-niveau 4 afgesloten, daarna heb ik grafisch vormgeven 3 jaar gevolgd. Al snel had ik gemerkt dat dit niet mijn pad was en heb ik succesvol mijn diploma als onderwijsassistent behaald.

Daar ik een fascinatie van het lichaam heb ben ik met bodybuilding begonnen en heb ik bij een online sportvoedingsshop gewerkt.

Ook toen merkte ik dat ik nog niet op “mijn pad” zat. Dat leverde voor mij dan ook een hoop problemen op. Emotioneel zat ik in de knoop en er volgde een lange tijd van depressie. Toch bleef ik mezelf onderzoeken, met vallen en opstaan. Het was een heel proces om mezelf eruit te trekken. Onderweg heb ik geleerd dat het beter is om ”naar binnen” te kijken in plaats van ”naar  buiten”. Het gaat erom hoe ik de wereld ervaar, niet hoe de wereld mij ervaart.

Na verder innerlijk onderzoek ontdekte ik dat ik mensen wilde helpen. Ik volgde de studie Orthomoleculaire therapie welke ik afgerond had alsof het op mijn lijf geschreven stond. In de Orthomoleculaire wereld draait alles om de oorzaak van ziekte te doorgronden en aan te pakken. Alleen de verschijnselen van een aandoening aan te pakken lost voor de meeste mensen op lange termijn namelijk weinig op. Verder ben ik personal trainer en kan ik topsporters begeleiden met het verbeteren van hun prestaties door middel van voeding. Door omstandigheden in mijn leven kan ik ook als ervaringsdeskundige aan de slag wanneer mensen kampen met sociaal/emotionele problemen zoals depressie of verslaving.

Mijn filosofie is dat alle energie belangrijk is, wij als mensen door middel van doelen bepalen wie we zijn en wat we willen bereiken.

Het logo bestaat uit de 6 en 9. Dit kwam in me op omdat ik zelf sterrenbeeld kreeft ben. Maar de 69 staat ook voor balans en zichtwijze. Ook zie je in de samenvoeging van deze getallen een hexagon. Een hexagon wordt in de moleculaire wereld gebruikt als ”skelet” om de moleculen op te bouwen.

Ik hoop in de toekomst een positief verschil te maken in de zelfkennis van mensen en het opbouwen van een positieve leefwereld voor alles en iedereen om ons heen.